English Deutschland Coming soon - France Coming soon - Polska Coming soon - Magyarország Coming soon - Slovensko

Kategorije

Opšte

Firma Živko & Sinovi d.o.o. se bavi proizvodnjom i prodajom kotrljajućih ležaja. Širok spektar svih tipova i vrsta kotrljajućih ležaja (kuglični, valjkasti, buričasti, igličasti...) kao elementi i oprema koji sadrže ležaji (kuglice, iglice, valjčići) čine naš portfolio od preko 6000 stavki koje nudimo, našim kupcima u zemlji i inostranstvu.

Pretežni proizvodni program se bazira na proizvodnji ležaja za poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.
Ciljne grupe u području proizvođača poljoprivredne mehanizacije koji koriste naše proizvode su domaći, kao i sve više, strani proizvođači.

 Mi nudimo ležaje u dva brenda. To su naši brendovi Z&S i KLT.

-KLT nudimo kao "trgovački" brend. To su ležaji koji se koriste mahom u drugoj ugradnji, rasprostranjeni su kao jeftini ležaji i mi ih imamo u ponudi iz razloga što ih u takvom kvalitetu nude i ostale firme na našem tržištu.

-Z&S je naš osnovni brend, koji je za nas primaran. Baziran je isključivo na proizvodnji i razvoju u našim i partnerskim proizvodnim pogonima. On se izrađuje isključivo od kvalitetnih materijala i komponenata renomiranih svetskih dobavljača repromaterijala, poznatim fabrikama ležaja. Možemo slobodno reći da su ležaji Z&S među najboljim opcijama u odabiru cene i kvaliteta.

 Sedište firme se nalazi u Temerinu u kojem je trenutno 12 zaposlenih. Takođe je u sastavu kompanije i zanatska radnja Bearing-Service sa još 4 zaposlena koja se bavi proizvodnjom specijalnih ležaja. Trenutno je u postupku osposobljavanje novog proizvodnog prostora od 3500 m2 u Srbobranu (20 km od Temerina) koji je firma kupila 2018. godine, bivšu fabriku pločastog nameštaja Šipad Srbobran, gde će biti nastavljena proizvodnja Z&S ležaja od 2021. godine.

Imamo i našu firmu u Republici Slovačkoj u gradu Komarno, pod nazivom Agrobearings s.r.o., koja uvozi i distribuira naše ležaje za naše kupce po svim zemljama širom EU.