Jezik:    
Živko & sinovi
21235 Temerin, SERBIA
ul. Đure Jakšića br. 49
tel: +381 21 2700 - 227, 2700 - 228
fax: +381 21 846 - 137
e-mail: zivkors@gmail.com
e-mail: office@zivko.co.rs
DETALJNA PRETRAGA / PRETRAGA >
 
 

Sigurnost ličnih podataka

Možete izabrati da nam direktno date lične podatke u raznim situacijama. Na primer, možete nam dati ime i kontakt da komuniciramo sa vama, da procesiramo porudžbinu, da vam pružimo pretplatu ili uslugu, ili da saradjujemo sa vama ako ste dobavljač ili poslovni partner. Takođe, možete da ostavite detalje sa kreditne kartice radi kupovine od nas ili možete da date opis vašeg obrazovanja i radnog iskustva u vezi oglasa za posao u Z&S za koji želite da vas uzmemo u obzir. Ako nam kažete da ne želite da koristimo vaše podatke posle ispunjenja vašeg zahteva, poštovaćemo vašu želju.

Možemo na razne načine da sakupljamo i podatke vezane za vaše korišćenje našeg sajta. Na primer, kad posetite naš sajt možemo da sačuvamo podatke koje nam pošalje vaš pretraživač kao što su: vaša IP adresa, vrsta pretraživača i jezik, vreme pristupa i adresu veb sajta sa kog ste pristupili našem sajtu. Takodje, možemo da sakupljamo podatke o stranicama koje gledate i drugim aktivnostima koje preduzimate dok ste na našem sajtu. Sakupljanje podataka na ovaj način nam omogućuje da napravimo statistiku o korišćenju i efikasnosti našeg sajta i prilagodimo sadržaj sajta vašim potrebama, kao da kreiramo interakciju sa vama.

Podaci koje prikupljamo, bilo direktno ili indirektno, mogu se kombinovati da nam pomognu da poboljšamo njihovu tačnost i potpunost i da nam pomognu da napravimo bolju interakciju sa vama.

Obavezujemo se da vaše podatke (formulari, ankete, korespodencija, i sl.) nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima.