Jezik:    
Živko & sinovi
21235 Temerin, SERBIA
ul. Đure Jakšića br. 49
tel: +381 21 2700 - 227, 2700 - 228
fax: +381 21 846 - 137
e-mail: zivkors@gmail.com
e-mail: office@zivko.co.rs
DETALJNA PRETRAGA / PRETRAGA >
 
 

Pravila upotrebe sadržaja

Pravila upotrebe sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa ovog sajta prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju.

Ograničeno korišćenje

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu firme „Živko i Sinovi”. Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja firme „Živko i Sinovi”, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu zivko.co.rs predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i firma „Živko i Sinovi” veruje da su tačni. Međutim, firma „Živko i Sinovi” ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Firma „Živko i Sinovi” ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta zivko.co.rs. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da firma „Živko i Sinovi” na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Firma „Živko i Sinovi” zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila, kao i delove koji obrađuju sigurnost ličnih podataka i copyright.